O nama – PMV

O nama

Veliki broj zadovoljnih klijenata nam ukazuje poverenje godinama.

Trudeći se da u što kraćem roku, profesionalnom uslugom i kvalitetom izađemo u susret klijentima, veoma lako stičemo poverenje istih i svaki naš novi klijent postaje stalni.

TEHNIČKI PREGLED VOZILA PMV TRAJKOVIĆ DOO koje je osnovano 2006 godine, bavi  se pružanjem usluga prilikom kompletne registracije vozila. Od 19 avgusta 2009 ovlašceno je od MUP-a Rpublike Srbije za vršenje tehničkog pregleda vozila najveće dozvoljene mase do 5 tona.

Naši zaposleni kontrolori, sa višegodišnjim iskustvom na savremenim uređajima pružaju klijentima kvalitetnu i brzu i profesionalnu uslugu.

Savremenom opremom za tehnički pregled vozila nemačke marke HOFMANN i profesionalnim radom naših kontrolora, vaše vozilo će u najkraćem mogućem roku biti testirano jer bezbednost na putu je najvažnija. Iz godine u godinu, investiranjem u najsavremeniju opremu prateći zakone i propise, pridobijamo poverenje velikog broja klijenata.

Najbolji pokazatelj kvaliteta naše usluge je veliki broj registrovanih vozila kod nas koji se svake godine povećava. Pouzdan, prepoznatljiv i siguran partner “TEHNIČKI PREGLED VOZILA PMV TRAJKOVIĆ” sa višegodišnjim iskustvom i profesionalnim osobljem stoji vam na raspolaganju 6 dana u nedelji.

Strogom evidencijom o isteku registracija vozila, naši klijenti biće obavešteni putem e-maila, sms-a, ili telefonskim pozivom u zavisnosti od dogovora sa klijentom.

Ukoliko se odlučite da kod nas izvršite tehnički pregled i registraciju vašeg vozila, uštedećete sebi vreme i novac. Bez odugovlačenja, bez čekanja u redovima, možete online zakazati termin u svakom trenutku!

Kontaktirajte nas putem interneta, telefonskim pozivom ili sms-om, biće nam zadovoljstvo da odgovorimo na sva vaša pitanja.

Call Now Button